ویژگی اشتراک گذاری موقعیت مکانی در نرم افزار وایبر چیست ؟

کمتر کسی هست که یه گوشی هوشمند داشته باشه و نرم افزار وایبر رو گوشیش نصب نباشه ! درباره این نرم افزار مسائل زیادی هست که باید خدمت تون عرض کنم که سر فرصت ایشالا به تفصیل توضیح خواهم داد . اما الان چیزی که ضرورت داره زودتر خدمت تون اطلاع رسانی کنم یه نکته بسیار ریزه که شاید خیلی ها بهش اصلا توجه نکنن ! احتمالا با واژه Location Sharing یا اشتراک گذاری موقعیت مکانی آشنایی داشته باشید و اگر آشنایی ندارید ، حتما این پست رو تا آخر بخونید !

ویژگی Location Sharing  یا اشتراک گذاری موقعیت مکانی مختص نرم افزار وایبر نیست اما چون در وایبر این گزینه خیلی نامحسوسه تصمیم گرفتم که خدمت تون توضیح بدم . ویژگی اشتراک گذاری موقعیت مکانی یعنی افرادی که با شما چت میکنن بتونن از موقعیت مکانی شما مطلع بشن ! در نگاه اول شاید خیلی از کاربران وایبر از این مسئله راحت رد بشن و بگن « چه خوووووب » اما اگر عمیق نگاه کنید متوجه میشید که خیلیم بده ! گاهی وقتا پیش میاد شما با افراد غریبه چت می کنید ، آیا در این مورد هم میگید « چه خووووووب » ؟!! حالا این غریبه از کجا میان ؟ خب کاملا مشخصه . وقتی شما وایبر رو روی گوشی تون نصب میکنید به هر کسی که در لیست دفترچه تلفن تون باشه و نرم افزار وایبر رو روی گوشیش نصب کرده باشه می تونید پیام بدین یا اینکه تماس صوتی ( اینترنتی VoIP ) داشته باشید . حالا بنا به هر دلیلی ممکنه دوس نداشته باشید که طرف مقابل تون بدونه شما الان کجایید . پس حواس تون رو جمع کنید !

اگر موقع چت کردن در وایبر دقت کرده باشید یه فلش کوچولوی خاکستری در گوشه سمت راست کادر متنی ( text box ) وجود داره . این آیکن در واقع یک دکمه برای فعال سازی ویژگی Location Sharing اشتراک گذاری موقعیت مکانیه . اگر این آیکن بنفش باشه یعنی ویژگی اشتراک گذاری موقعیت مکانی فعاله . خب حالا اگر این آیکن فعال باشه وقتی پیام تون برای مخاطب مورد نظر ارسال شد یه آیکن شبیه لامپ کوچولو کنار پیام تون  ظاهر میشه که اگر مخاطب تون روش کلیک کنه موقعیت مکانی شما روی نقشه گوگل به اون فرد نمایش داده میشه ! در اغلب موارد هم بسیار دقیقه .

روش فعال سازی و غیر فعال کردن ویژگی اشتراک گذاری موقعیت مکانی در وایبر

برای فعال سازی و غیر فعال کردن location sharing دو تا راه وجود داره :

■  نرم افزار وایبر : خب این روش خیلی خیلی سادست . فقط کافیه روی آیکن فلش که در گوشه راست کادر متنی ، کلیک کنید . اگر این آیکن بنفش باشه یعنی location sharing فعاله و اگر به رنگ خاکستری باشه یعنی غیر فعاله .

■  تنظیمات اندروید  : برید تو تظیمات بعد به قسمت Location and Security ( مکان ها و امنیت ) و بعد در این صفحه گزینه Use wireless networks  ( استفاده از شبکه های بی سیم ) رو فعال و غیر فعال کنید . وقتی این گزینه غیر فعال بشه دیگه رم افزار نمی تونه بدون اجازه کاربر موقعیت مکانیش رو برای دیگران ارسال کنه . اگر این گزینه غیر فعال بشه دیگه از دفعات بعد اگر روی آیکن location sharing کلیک کنید ، نرم افزار وایبر یه پیغامی میده « وایبر نمی تواند به موقعیت مکانی شما دسترسی داشته باشد آیا می خوهید تنظیمات دسترسی بی سیم به موقعیت مکانی را فعال کنید ؟ » .

 

مطالب مشابه

تبلیغات در سایت تبلیغات در سایت
ارسال دیدگاه جدید

تبلیغات شما
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی شما در اینجا /