به تازگی نسخه جدید وردپرس یعنی نسخه4.6 ارائه شده است که اگر شما هم طبق معمول وردپرس تون به نسخه فارس یا انگلیسی 4.6بروز رسانی کرده باشید.پس از اپدیت به نسخه جدید برای شما ارور زیر در پیشخوان و حتی در سایت شما به نمایش داده می شود:
Warning: ini_get_all() has been disabled for security reasons in /home/public_html/wp-includes/load.php on line 1020
نگران نباشید در این پست از کینگ2نت برای رفع این مشکل دو روش را خدمت شما همراهان گرامی سایت کینگ2نت اموزش میدهیم.پس در ادامه با همراه باشید.
تصویری از پیغام خطا
دلیل این مشکل نسخه PHP هاست شما است و شما باید برای رفع این مشکل نسخه PHP هاستتون بروی 5.6 قرار بدهید تا مشکلتون حل بشه به همین راحتی!البته در ادامه روش دومی هم خدمت شما معرفی میکنیم
روش اول:تغیرنسخه PHP هاست
توجه:شما بدون هیچ دردسری می توانید یک تیکت به پشتیبانی هاستتون بفرستید و ازشون درخواست کنید که نسخه PHP هاست شما را به 5.6 ارتقا بدن تا مشکلتون حل بشه.ولی خودتون هم می تونید در عرض 30 ثانیه نسخه PHP هاستتون ارتقا بدید! پس در ادامه با ما همراه باشید.
1-ابتدا شما باید وارد کنترل پنل هاست تون بشوید.
2-در این مرحله شما باید واردگزینه “تغییر نسخه PHP” که در همان صفحه اصلی کنترل پنل هاست(Home) شما هست بشوید.
3-مطابق تصویر زیر کشو روبرو نسخه PHP را بازکنیدو 5.6 را انتخاب کنید.
4-گزینه “تغییر نسخه“ را انتخاب کنید.
5-تمام شد همان طور که در شکل زیر مشاهده میکنید نسخه PHPهاست شما به 5.6 تغییر پیدا کرد.
حالا سایت شما با نسخه جدید وردپرس یعنی 5.6 باموفقیت وبدون هیچ خطایی اجرا می شود.
روش دوم:بروزرسانی دستی به نسخه های قدیمی وردپرس
در روش اول شما براحتی با تغیر نسخه PHP سایتتون به 5.6 مشکلتون حل میشه.ولی روش دومی هم برای رفع مشکلتون وجود داره و اونم بروزرسانی به نسخه قبلی وردپرس یعنی نسخه 4.5.3 است.
توجه:به شما پیشنهاد میکنم برای رفع مشکلتون مطابق اموزش بالا براحتی نسخه PHP هاستتون ارتقا بدید تا مشکلتون حل بشه.همان طور که اطلاع دارید برای امنیت سایتتون حتما به شما پیشنهاد میکنم همیشه از اخرین نسخه وردپرس استفاده کنید.
ولی ممکن شما بدلایل مختلفی امکان ارتقا نسخه PHP هاستتون وجود نداشته باشه،که در اینجا ما برای حل مشکل شما اموزش دوم یعنی بروز رسانی به نسخه قبلی را اماده کرده ایم.در ادامه با ما همراه باشید.
نکته:قبل از هر کاری از دیتابیس و فایل ها یک بک آپ تهیه کنید
1- از قسمت پیشخوان سایت ،وارد مدیریت افزونه ها شده و تمامی افزونه ها رو غیرفعال کنید
2-از طریق نرم افزار های مدیریت FTP سایت مثل FileZilla ( دریافت نرمافزار ) یاCuteFTP یا هر نرم افزار دیگه وارد درگاه FTP سایت بشویدو به بخش اصلی سایتتون (/public_html ) بروید.
4-در این مرحله نسخه قدیمی وردپرس را دانلود کنید.
دانلود وردپرس فارسی نسخه 4.5.3_با لینک مستقیم
پس از دانلود وردپرس،فایل را از حالت فشرده خارج کنید وتمام محتوای ان به جز فایل wp-config-sample.php (بدلیل وجود اطلاعات دیتابیس) وپوشه wp-content (بدلیل وجود عکس و تم و…)را به درون هاستتون(/public_html ) انتقال بدید.
توجه:فقط و فقط پوشه ی languages واقع در پوشه ی wp-content را نیز آپلود کنید تا ترجمه سایت نیز به روز شود
در حین انجام این نقل و انتقال از شما سوال میشود که filename already exists in the target directory, please choose an action. ( پروندهای با نام مشابه در پوشه مقصد وجود دارد٬ لطفا یک عمل را انتخاب کنید ) Overwrite ( بازنویسی ) را انتخاب کنید؛ بعد از ان تیک always use this action ( همیشه از این عمل استفاده کن ) را و بعد تیک Apply to current queue only ( اعمال برای صفپروندههای ارسالی کنونی ) را بزنید !
اپلود فایل ها ممکنه یک کمک زمان ببره پس صبر کنید تا تمام فایل ها با موفقیت اپلود شوند.
5-پس از اپلود فایل ها در تب جدید مرورگر خود آدرس زیر رو باز کنید و جای siteshoma نام دامنه خود را وارد کنید :
http://siteshoma/wp-admin/upgrade.php
سپس گزینه بروز رسانی را انتخاب کنید.
پس از بروزرسانی وردپرس ممکن با پیام “نیازمند بروزرسانی پایگاه داده هاست”که شما گزینه بروز رسانی پایگاه داده ها رو هم انتخاب کنید تا پایگاه داده هاتون هم با موفقیت بروزرسانی بشه.
تمام شما با موفقیت بروزرسانی کردید
دراخرم افزونه هایی را که غیرفعال کردید مجددا فعال کنید
در این پست از کینگ2نت سعی کردیم اموزش گام به گام و کاملی را برای شما وبمستران عزیز اماده کنیم اگر شما هم در این مورد تجربه دارید،در قسمت دیدگاه با ما در میان بگذارید
موفق باشید.
خدا خیرت بده از صبح تا بعدظهر درگیر بودم