گوشی تقلبی را از چه طریقی شناسایی کنیم؟

امروز در کشور ما اکثر گوشی های موجود در بازار ریجستر نشده و قاچاقی به کشور وارد می شوند که این موضوع باعث نوسانات قیمت یک مدل گوشی شده که علت آن چیزی به جز غیر اصل بودن آن و به اصطلاح چنج بودن آن است که متاسفانه فروشندگان گوشی های تقلبی و یا چنج خود را به عنوان گوشی اصل به مشتری معرفی می کنند. برای شناسایی گوشی های اصلی و چنج راه های متفاوتی است که از جمله ان ها دادن کد #06#* است که سریال گوشی شما (IMEI) را مشخص نموده و شناسایی گوشی های اصلی وشما می توانید آن را با سریال روی کارتن و باطری همخوانی داشته باشد و در غیر این صورت گوشی شما قاچاق بوده و چنج شده است. اما در این ترفند قصد داریم روشی را به شما معرفی کنیم که شما میتوانید به سادگی و از طریق اینترنت به اصل یا غیر اصل بودن گوشی خود پی ببرید ، بدون نیاز به یافتن کد فوق بر روی کارتن یا باطری گوشی یا سایر راهها!

 

بدین منظور:

ابتدا بر روی گوشی خود (با هر مدلی) کافی است کد #06#* را وارد نمایید. کد IMEI گوشی خود را مشاهده خواهید کرد.
حال به سایت اینترنتی https://www.numberingplans.com/?page=analysis⊂=imeinr بروید.
سپس کد IMEI خود را که یک کد 15 رقمی است را در صفحه مربوط به طور دقیق و بدون خطا وارد نمایید و روی دکمه analyse کلیک کنید.
اکنون سایت مشخصاتی به شما میدهد که باید به طور کامل به مشخصات گوشی شما صدق کند. از نظر مدل ، کارخانه ، کشور سازنده و… .
به عنوان مثال اگر گوشی شما مدل نوکیا 3230 باشد ، میابیست بعد از وارد نمودن سریال (IMEI) گوشی ، مشخصات همان گوشی نوکیا 3230 خود را دریافت کنید ، این موضوع بدین معنی است که گوشی شما اصل بوده و هیچ گونه مشکلی ندارد. اما اگر مشخصات داده شده مربوط به گوشی شما نباشد گوشی شما قاچاق یا چنج یا… می باشد.
به عنوان مثال اگر کد یک گوشی K750i را چک کنید

و این سایت مشخصات یک گوشی W750 را به شما نشان دهد ، گوشی شما غیراصل یا چنج است!

 

سایت فوق به غیر از چک کردن IMEI موارد دیگری را نیز آنالیز میکند:
Phone number analysis
IMSI number analysis
IMEI number analysis
SIM number analysis
ISPC number analysis

لینک چک کردن IMEI برای تشخیص اصل بودن گوشی :
https://www.numberingplans.com/?page=analysis⊂=imeinr

لینک چک کردن و آنالیزم کردن کدهای دیگر :
https://www.numberingplans.com/?page=analysis

توجه به نکات زیر خالی از لطف نیست:

  • مدل‌های تقلبی، معمولا نسبت به نسخه‌ی اصلی سنگین‌تر هستند.
  • اندازه و ابعاد نیز، با یک‌دیگر فرق دارند. در مدل‌های تقلبی، ضخامت بسیاری را شاهد خواهید بود و همچنین، اندازه صفحه نمایش کمی کوچک‌تر می‌باشد.
  • دوربین مدل تقلبی، از عملکرد بسیار بدی رنج می‌برد. همچنین میزان پیکسل‌ها نیز کم‌تر است.
  • به‌یاد داشته باشید که قبل از خرید یک تلفن هوشمند، بهتر است در وب‌سایت اصلی سازنده به دنبال ورژن سیستم عاملی که در هنگام ارائه محصول دریافت خواهید کرد، بگردید. اگر شاهد کوچک‌ترین تفاوتی بودید، شک نکنید که فروشنده می‌خواهد از ناآگاهی شما، سوء استفاده کند. معمولا برروی مدل‌های تقبلی، از نسخه‌ی 4.0 سیستم عامل اندروید استفاده می‌شود.
  • صفحه نمایش یک مدل تقلبی، بسیار بی‌کیفیت بوده و پیکسل‌ها به‌راحتی قابل تشخیص هستند.
  • برخی ویژگی‌های نرم‌افزاری و سخت افزاری نظیر تشخیص لبخند و دوربین دوم که سازنده مدل اصلی را با آن ارائه کرده است، برروی مدل تقلبی وجود ندارند. بهتر است قبل از خرید، به‌دنبال ویژگی‌های سخت افزاری و نرم افزار محصول مد نظر خود بگردید و آن را با مدلی که در مغازه خواهید یافت، مقایسه کنید.
  • در یک مدل تقلبی، از پردازنده‌ی ضعیف‌تری استفاده می‌شود. اگر به‌دنبال یک اَبَر گوشی چند میلیونی هستید، بهتر است قبل از خرید آن، در منوهای نرم افزاری کمی کند و کاو کنید. هر مکث کوچکی، شاید نشان از تقلبی بودن آن، داشته باشد!
  • حافظه رم در یک نسخه‌ی تقلبی، کم‌تر است.
  • پیشنهاد می‌کنم که در هنگام خرید، با رابط کاربری محصولی که مد نظر دارید، کمی آشنا باشید. از روی تصاویر، می‌توانید کمی درباره ظاهر نرم افزاری‌ آن، چیزی بدانید. اگر کوچک‌ترین تفاوتی را در هنگام خرید مشاهده کردید، مطمئن باشید مدلی را که قصد دارید بخرید، تقلبی است!

در آخر، مطمئن باشید که تلفن همراه یا تبلت مد نظر خود را از فروشگاه‌ها و مراکز معتبر تهیه می‌کنید.

مطالب مشابه

ارسال دیدگاه جدید

تبلیغات شما
تبلیغات متنی
دانلود واتساپ اندرویدی /دانلود اینستاگرام اندرویدی / دانلود بازی پابجی موبایل / دانلود بازی کال اف دیوتی موبایل /دانلود بازی فورتنایت /