در مطالب پیشین، آموزش های زیادی در رابطه با روت کردن گوشی های اندروید در سایت قرار دادیم. در این آموزش نیز قصد داریم نحوه روت کردن گوشی و تبلت های اندرویدی را با استفاده از برنامه iRoot و توسط خود گوشی آموزش دهیم.
ساده ترین روش روت کردن گوشی
برنامه iRoot یک نرم افزار اندرویدی و با فرمت APK می باشد که قادر است اکثر گوشی هایی که دارای نسخه اندروید ۲٫۲ تا نسخه ۴٫۴ هستند را روت کند. همچنین این برنامه عمل مشابه ی نرم افزار Farmaroot را انجام می دهد
اخطار: عمل روت نقض قوانین گارانتی است و باعث باطل شدن آن میشود.اما شما می توانید برای بازگشت گارانتی گوشی خود آن را آنروت نمایید.
توجه: وب سایت هیچ مسئولیتی را در قبال مشکلات احتمالی بوجود آمده قبول نمی کند.
پس در هنگام روت کردن گوشی خود دقت لازم را انجام دهید.
سخن آخر: تصمیم نهایی با خود شماست!
البته لازم به ذکر است که در صورت بروز اختلال در حین عملیات روت (احتمال ۱ درصد)، ممکن است گوشی شما به درستی راه اندازی نشود. که البته مشکل خاصی نیست و با Reset Factory (تنظیمات کارخانه) و یا نصب مجدد Rom توسط تعمیرکار قابل برطرف کردن است.
روت کردن گوشی و تبلت اندرویدی با استفاده از برنامه iRoot:
روت کردن دستگاه اندرویدی خود با استفاده از برنامه iRoot بسیار ساده می باشد، فقط کافیست مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید
۱- ابتدا برنامه iRoot را از لینک زیر دریافت کرده و بر روی گوشی خود نصب نمایید:
۲- پس از نصب برنامه، iRoot را اجرا کنید.
نکته: در صورتی که زبان گوشی شما فارسی می باشد، برای نمایش درست برنامه زبان گوشی خود را به انگلیسی تغییر دهید.
سپس گزینه I Agree را لمس کنید
۳- در این مرحله، برنامه شروع به چک کردن گوشی شما می کند.
۴- پس از چک شدن گوشی شما توسط برنامه، اگر گوشی شما از قبل روت نشده باشد با تصویر زیر برخورد خواهید کرد که برای روت کردن گوشی می بایست گزینه Get root Access را لمس کنید.
۵– در این مرحله عملیات روت آغاز خواهد شد .
۶- پس از گذشت مدت زمانی در حدود ۱ دقیقه عملیات روت شدن تمام خواهد شد و در صورتی که عملیات موفقت آمیز بوده باشد با پیغام Root Successed برخورد خواهید کرد که نشان می دهد دستگاه شما روت شده است.
* پس از این که گوشی شما روت شد، میتوانید از قسمت root Toolbox برنامه برخی از نرم افزار کاربردی و مفید را دانلود و خود نصب کنید !
• در صورتیکه عملیات روت کردن موفقیت آمیز نباشد پیغام Root failed برای شما نمایش داده می شود.
در صورتی که این روش برای روت کردن جواب نداد شما می توانید با استفاده از نسخه کامپیوتری برنامه iRoot دستگاه اندرویدی خود را روت نمایید.