اموزش بهینه سیستم برای بازی های رایانه ای

اگر اخبار بازی‌های رایانه‌ای را دنبال کرده باشید، حتما متوجه این موضوع شده‌اید که بازی‌های رایانه‌ای پیشرفت قابل ملاحظه‌ای داشته‌اند واکثربازی‌های امروزی با گرافیک‌های فوق العاده‌ای عرضه می‌شوند و از آن جایی که اغلب ما توانایی ارتقای سیستم خودمان را نداریم و نمی‌توانیم پا به پای بازی‌های جدید پیش برویم، در نتیجه از این عنوان‌ها دوری کرده و ترجیح می‌دهیم همان بازی‌های قدیمی‌تر که گاها بارها آن را تا انتها رسانده‌ایم انجام دهیم.
در این مقاله می‌خواهم شما را با روش‌هایی جهت بهینه سازی سیستم آشنا کنم که می‌تواند به شما در اجرای بهتر بازی‌ها (حتی اجرای بازی‌هایی که از قبل اجرا نمی‌شدند) کمک کند، پس مطلب را تا آخر دنبال کنید!

از ویندوزهای مخصوص گیمرها استفاده کنید
بعضی از شرکت‌های ارایه دهنده نرم افزار با تغییر در ساختار اصلی ویندوز، آن را برای اجرای بهتر بازی‌ها بهینه سازی می‌کنند، روش کار آن‌ها به این صورت است که با جابجایی و تغییر در برخی قابلیت‌های ویندوز، باعث می‌شوند که ویندوز مقدار کمتری از رم سیستم را اشغال کند و در نتیجه شما فضای بیشتری از رم خودتان را در اختیار دارید که برای اجرای روان و بهتر بازی‌ها بسیار موثراست. در واقع یکی از قطعاتی که در کامپیوتر بر روی بازی تاثیر می‌گذارد رم است که به طبع هرچه فضای بیشتری از آن را در اختیار داشته باشید، سرعت سیستم شما بالا تر می‌رود . شما با یک جستجوی ساده در موتورهای جستجو می‌توانید این ویندوزها را پیدا کرده و خریداری کنید.

کارت گرافیک خودتان را آپدیت کنید
شرکت‌های سازنده کارت‌های گرافیکی معمولا بعد از معرفی بازی‌های جدید یک سری تغییرات در ساختار محصولاتشون ایجاد می‌کنند و آن را تحت عنوان آپدیت ارایه می‌دهند که باعث بهتر اجرا شدن بازی‌ها می‌شود، در نتیجه من دلیلی نمی‌بینم که شما از این امکاناتی که شرکت سازنده کارت گرافیک‌تان در اختیارتان قرار داده استفاده نکنید! پس لطفا کارت گرافیک خودتان را به بالاترین درایو عرضه شده آپدیت کنید.

از نرم افزار eboostr استفاده کنید
بسیاری از کارت‌های گرافیک قابلیت share یا اشتراک گذاری دارند، به این صورت که مثلا شما کارت گرافیک 1 گیگابایتی دارید اما اگر به اندازه کافی رم داشته باشید (مثلا 4 گیگابایت)، کارت گرافیک به اندازه مشخصی (هر چقدر که بتواند share کند) از رم سیستم برای پردازش گرافیکی استفاده می‌کند، حال این موضوع چه ربطی به نرم افزار eboostr دارد؟ مثلا شما می‌توانید از فلش مموری خودتان که گوشه‌ای افتاده و در حال خاک خوردن است به عنوان رم سیستم استفاده کنید . به این صورت که نرم‌افزار را از لینک زیر دانلود، نصب و اجرا می‌کنید. سپس به راحتی هرچه تمام‌تر فلش مموری را به سیستم متصل و در برنامه eboostr گزینه configure را تیک زده و فلش مموری خودتان را انتخاب می‌کنید. بعد تیک گزینه use this device for caching را زده و مشخص می‌کنید که برنامه چه مقدار از فلش مموری شما را به عنوان رم سیستم استفاده کند. سپس apply را زده و منتظر می‌مانید تا برنامه دستورات را اجرا کند. حال کار تمام است و هر موقع که فلش مموری متصل باشد و برنامه در حال اجرا، به همان مقداری که مشخص کرده‌اید به رم سیستم شما اضافه خواهد شد و در نتیجه سیستم به اندازه کافی فضای خالی در اختیار دارد تا کارت گرافیک شما از آن فضا برای پردازش گرافیکی استفاده کند. حال برای اینکه بفهمید کارت گرافیک شما به چه اندازه ای قابلیت share دارد، در ویندوز 7 روی دسکتاپ راست کلیک کرده و screen resolution را بزنید، سپس advanced settings را انتخاب کرده و در مقابل shared system memory مقداری که کارت گرافیک شما می‌تواند از رم به عنوان پردازش گرافیکی استفاده کند را ببینید.
این روش بیشتر برای کسانی موثراست که رم سیستم آن‌ها از ۴ گیگابایت کمتر باشد

لینک دانلود برنامه 

درضمن این قابلیت در ویندوز 7 و 8 به صورت پیش فرض در قالب برنامه‌ای به اسم readyboost وجود دارد ولی چون استفاده از این برنامه کارایی بیشتری از readyboost ویندوز دارد، ترجیح دادم که آن را توضیح دهم. البته راه کارهای دیگری مثل اوورکلاک برای افزایش سرعت وکارایی سیستم وجود دارد ولی از آنجایی که کار خطرناکی است و اگر دقت لازم را نداشته باشید به سیستم شما آسیب می‌رساند، توضیح ندادم (خیلی هم دردسر داره!)

مطالب مشابه

ارسال دیدگاه جدید

تبلیغات شما
تبلیغات متنی
دانلود واتساپ اندرویدی /دانلود اینستاگرام اندرویدی / دانلود بازی پابجی موبایل / دانلود بازی کال اف دیوتی موبایل /دانلود بازی فورتنایت /