کامل ترین آموزش تصویری حذف اکانت فیس بوک بصورت دائمی و موقت | کینگ2نت

.

کامل ترین آموزش تصویری حذف اکانت فیس بوک به هر دو صورت دائمی و موقت

امروزه استفاده از شبکه های اجتماعی یک امر عادی شده است.به همین جهت بعضی وقت ها فاصله گرفتن از این شبکه ها مناسب می باشد. فیسبوک این اجازه را به کاربران خود میدهد که اکانت خود را برای مدتی غیرفعال کنند ویا حذف کنند به صورت دائم که البته در این صورت هم یک زمانی در نظر گرفته شده است که میتوانید اگر نظرشان برگشت دوباره اکانت خود را فعال کنند به این صورت آزادی عمل زیادی برای کاربران خود فراهم کرده است که هر موقع تصمیم گرفتند که از این شبکه اجتماعی جدا شوند به راحتی امکان پذیر باشد.در این آموزش هر دوروش غیر فعال کردن موقت و دائمی اکانت فیس بوک آموزش داده می شود.

آموزش غیر فعال کردن اکانت فیسبوک به صورت موقت

1.بعد از وارد شدن به اکانت خود به تنظیمات(Setting) فیس‌بوک رفته و گزینه Security را انتخاب کنید.

 

دیلیت اکانت فیس بوک

 

2.در این مرحله از انتهای صفحه گزینه  deactivate your account  را انتخاب کنید.

 

دیلیت اکانت فیس بوک

 

3.در این مرحله فیسبوک از شما دلایل حذف اکانت را میخواهد که شما میتوانید با تیک زدن یکی از گزینه ها آن را اعلام کنید.

 

دیلیت اکانت فیس بوک

 

در این مرحله شما باید تعداد روز هایی که میخواهید اکانت شما غیر فعال باشد را معین میکند و در انتها گزینه deactivate را انتخاب میکند‌.

 

دیلیت اکانت فیس بوک

 

در این مرحله برای تایید از شما می‌خواهد که رمز اکانت خود را وارد کرده و سپس گزینه Deactivate Now را انتخاب کنید.

 

دیلیت اکانت فیس بوک

 

آموزش حذف دائمی و کامل اکانت فیسبوک:

نکته قبل از شروع آموزش:
برای حذف کردن اکانت به صورت دائمی باید بدانید که این یک پروسه ۱۴ روزه می‌باشد ،فیسبوک برای حذف کامل اکانت شما ۱۴ روز بعد از درخواست تان آن را پاک میکند که اگر از تصمیم خودتان برگشتید بتوانید دوباره اکانت خود را فعال میکند .اگر در این ۱۴ روز وارد اکانت خود نشدید در آخر روز ۱۴ فیسبوک اکانت شما را حذف خواهد کرد.
قبل از این که بخواهید اکانت خود را پاک کنید شاید بخواهید از تمامی اطلاعات و فایل های که به اشتراک گذاشتید یک نسخه داشته باشد برای این کار میتوانید بعد از وارد شدن به اکانت خود از منو گزینه تنظیمات »تنظیمات عمومی .در انتهای صفحه ای که باز میشود ،نوشته آبی که با خط آبی نوشته شده است را انتخاب کرده.(گزینه Download copy)

 

دیلیت اکانت فیس بوک

 

برای حذف دائم حساب کاربری خود مراحل زیر را انجام دهید:

1.درابتدا شما باید به آدرس زیر وارد شوید:

https ://www.facebook.com/help/delete_account

بعد از وارد شدن به آدرس بالا اگر به اکانت خودمتصل باشید مستقیم وارد صفحه حذف اکانت می شود ولی اگر متصل نباشیدباید همانند تصویر زیر به اکانت خود وارد شوید.

 

دیلیت اکانت فیس بوک

 

پس از ورود به اکانت خوداگر مایل به ادامه عملیات هستید گزینه delete my account را انتخاب کنید.

 

دیلیت اکانت فیس بوک

 

در این مرحله از شما می‌خواهد برای بار آخر مرز عبور خود را وارد کرده و در کادر دوم اعداد و حروفی که در کادر هستند را وارد کرده و در انتها گزینه ok(تایید) را انتخاب کنید.

 

دیلیت اکانت فیس بوک

 

درنهایت کادری همانند تصویر زیر برای شما نمایش داده می شودکه اشاره می کند اگر بعد از ۱۴ روز به اکانت خود وارد نشوید اکانت شما حذف خواهد شد که باید  ok(تایید) انتخاب کنید

 

دیلیت اکانت فیس بوک

 

نکته پایانی:اگر قصد دارید حساب شما بصورت کامل حذف شودباید تا 14روز اصلا وارد حساب خود نشوید و از تمام برنامه های که به حساب شما متصل هست خارج شوید.

 

پایان آموزش

پست های مرتبط:

نحوه مطلع شدن از رد درخواست دوستی فیس بوک و حذف از لیست دوستان دیگران

چگونه به اکانت فیس بوک هک،قفل و فراموش شده خود دسترسی پیدا کنیم

نحوه جلوگیری از ارسال ایمیل ها آزاردهنده گروه ها در فیس بوک

 

 

به اشتراک بگذارید :
فیسبوک گوگل تویتر کلوب فیسنما دیگ یاهو
دیدگاه کاربران 0
  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.
  • لطفا مشکلات خود را بصورت کامل بیان و اگر باپیام خطایی مواجه شدید متن کامل خطا را بیان کنیدتاهرچه سریع تر مشکلتون حل بشود.